achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Vacatures:

Momenteel hebben wij in de gemeente Heerde de volgende vacatures:
Klik op de vacature voor aanvullende informatie

De Wereldwinkel/TIP Heerde zoekt vrijwilligers
voor 0 uren per week

Om al die bezoekers in het nieuwe seizoen weer goed te kunnen helpen, zijn extra vrijwilligers heel welkom.

HEERDE - Het gaat goed met de Wereldwinkel in Heerde. Veel mensen weten de weg te vinden naar deze unieke cadeauwinkel. En ook het Toeristen Informatie Punt wordt druk bezocht.

 

 

Om al die bezoekers in het nieuwe seizoen weer goed te kunnen helpen, zijn extra vrijwilligers heel welkom. Waar nodig krijgen medewerkers extra scholing om bij te blijven. En uiteraard nemen we alle tijd om nieuwe medewerkers in te werken. Heeft u belangstelling? Neemt u dan voor meer informatie contact op met Anita ter Horst, tel. 0578-696147 of kom langs aan de Bonenburgerlaan 6 in Heerde.

 

 

Aanjager WijzijnHeerde
voor 24 uren per week

*** Op dit moment zijn verschillende kandidaten uitgenodigd voor gesprek ***

Wil jij de kar gaan trekken om onze mooie gemeente beter op de kaart te zetten? Heb jij daar ideeën over, ben je flexibel en ben je iemand die mensen gemakkelijk aan zich bindt?

Solliciteer dan!
Wij zijn Heerde is een stichting die verantwoordelijk is voor de regionale promotie en marketing van de gemeente Heerde op het gebied van recreatie en toerisme. Dit in nauwe samenwerking met de gemeente Heerde en plaatselijke en regionale organisaties met vergelijkbare doelstellingen.

Wat zijn je werkzaamheden?

  • Algehele coördinatie van de drie Toeristische Informatie Punten 
  • Opbouwen en onderhouden van lokaal en regionaal breed netwerk 
  • Je fungeert als aanspreekpunt voor de gemeente
  • Productontwikkeling
  • Persbewerking 
  • Inzetten van social media
  • Content maken en beheren van de website www.wijzijnheerde.nl
  • Organiseren en coördineren van evenementen
  • Werven, opleiden en inzetten van vrijwilligers bij de organisatie van activiteiten en evenementen 
  • Aantal financiële taken

Toneelspelers gezocht
voor 0 uren per week

Spelers gezocht voor openluchtspel bij Oene

OENE – Op  9 en 23 juni 2018 wordt door Erfgoed Gelderland het festival ‘Gelderland Grensland’ georganiseerd. Het thema is ‘grenzen’ en de betekenis hiervan voor de geschiedenis van Gelderland. Op verschillende locaties zullen evenementen zijn waarbij het publiek kan kennismaken met Gelderse grensverhalen, o.a. via theater.

Openluchtvoorstelling
De Stichting Theater langs de IJssel, die jaarlijks de IJsseltheaterfietstocht organiseert, heeft de uitdaging opgepakt om aan te sluiten bij dit plan. Dit doet zij samen met lokale partners zoals Cultuurplein Noord Veluwe. Bij Oene wordt een openluchtvoorstelling neergezet aan de Kloosterallee, op de plek waar ooit het klooster Nazareth heeft gestaan. Het verhaal dat wordt opgevoerd zal zich afspelen rond 1620, in de nadagen van het klooster.

Wie zoeken we?
Voor dit theaterspel worden zowel volwassenen als kinderen gezocht die mee willen spelen als dorpsbewoner, boer, kloosterzuster, weeskind of huursoldaat. In de meeste gevallen gaat het om een rol waarin men deel uitmaakt van een groep. Samen een lied zingen kan daar bij horen. Het hebben van ervaring als toneelspeler is niet echt nodig voor iedereen. Voor een paar solo-rollen wordt nog uitgekeken naar meer ervaren toneelspelers.

Repetities
Het openluchtspel heeft een lengte van ongeveer 40 minuten en zal meerdere malen overdag worden opgevoerd op drie zaterdagen: 26 mei, 9 en 23 juni. De repetities beginnen in de tweede week van maart en zullen waarschijnlijk op maandagavond worden gehouden. Voor kinderen zal worden gezocht naar een passend tijdstip. De plek waar gerepeteerd gaat worden is nog niet bekend.

Interesse of opgeven?
Heb je belangstelling heeft om mee te doen aan dit bijzondere theaterspel of heb je inhoudelijke vragen kun je mailen met Piet Terpstra en Arie Hemmen:
Stichting@theaterlangdeijssel.nl  In januari zal een informatieve bijeenkomst worden gehouden waar uitleg wordt gegeven en gesproken zal worden over de rolverdeling. Als je je hebt opgegeven ontvang je hiervoor een uitnodiging

WAAR BEN JE? WIJ ZOEKEN JOU!
voor 4 uren per week

Heb je weleens het gevoel dat je iets anders wilt? Dat je iets wilt betekenen voor anderen? Heb je een ochtend of een middag in de week over? Lees dan even verder. Wij hebben je echt nodig.