achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Klompenpaden: Paddenpad

Wandelen door de bossen op de stuwwal en langs weilanden, boerenerven en weteringen in de uiterwaarden in het prachtige buitengebied van Wapenveld. Ervaar tijdens het wandelen de overgang van de stuwwallen van de Veluwe naar het open ontginningsgebied richting de IJssel langs de Hoogwatergeul, ondertussen genietend van het uitzicht, de boerenerven en de watergangen. Rust, een landschap met geschiedenis en de combinatie van natuur en cultuur bepalen hier de sfeer. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Klompenpaden: Paddenpad

Rondwandeling: het Paddenpad (10 km)
Startpunt: Pannenkoekhuis 't Mussennest, Groteweg 109, Wapenveld
Markering: blauwe markering met klompjes. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen

Route combineren: het Paddenpad kan gecombineerd worden met het Vosbergenpad en het Hoenwaardsepad. Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld.

Horeca onderweg:

  • Pannenkoekhuis 't Mussennest, Groteweg 109, Wapenveld, 
    Openingstijden 24-3 tot 1-11: di-zo vanaf 12.00 uur, in de vakantie ook op ma geopend vanaf 12.00 uur. 
    Openingstijden 1-11 tot 23-3: di-do vanaf 16:00 uur, vrij-zo vanaf 12:00 uur.
  • Tapperij Teun, Nachtegaalweg 1, Wapenveld.
    Openingstijden: Zo-ma gesloten, di-wo vanaf 19:00 uur, do-vrij vanaf 16:00 uur geopend, za vanaf 14:00 uur.

 

Deze route is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Waterdicht en stevig schoeisel wordt aanbevolen. Honden zijn verboden op particuliere delen van het Klompenpad om verstoring van vee en wild te voorkomen. Dit is aangegeven op de openstellingsborden die u aan het begin van het particuliere terrein vindt.

Voor actuele routeinformatie, wijzigingen, informatie over folderverkooppunten en recensies van wandelaars over deze route klik op www.klompenpaden.nl.

Voor meer informatie over deze en andere Klompenpadroutes kijk op www.klompenpaden.nl of download de app! Je kunt de app hier voor iOS en hier voor Android downloaden.

Klinkt dit u goed in de oren? Dan zijn onderstaande deelnemers wellicht ook interessant voor u.