achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Klompenpaden: Vosbergenpad

Ontdek het mooie buitengebied van Heerde, Hoorn en Wapenveld. Wandelen over landgoed Vosbergen, langs sprengen en vroegere watermolens. Een afwisselend landschap op de flank van de Veluwe met haar rijke cultuurhistorie. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Klompenpaden: Vosbergenpad

Rondwandeling: het Vosbergenpad (14 km)

Startpunt: ECR Groot Stokkert, Dr. Jan van Breemenlaan 2 in Wapenveld
Opstappunt: Bistro Voldaan, Kanaaldijk 30 in Hoorn
Openbaar vervoer: Bushalte Dreefseweg in Wapenveld (vanaf NS station Zwolle)

Markering: Paarse markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen

Route combineren: U kunt de route combineren met het Paddenpad en het Horsthoekerpad. De overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld.

Horeca onderweg:

 

Deze route is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Waterdicht en stevig schoeisel wordt aanbevolen. Honden zijn verboden op particuliere delen van het Klompenpad om verstoring van vee en wild te voorkomen. Dit is aangegeven op de openstellingsborden die u aan het begin van het particuliere terrein vindt.

Voor actuele routeinformatie, wijzigingen, informatie over folderverkooppunten en recensies van wandelaars over deze route klik op www.klompenpaden.nl.

Voor meer informatie over deze en andere Klompenpadroutes kijk op www.klompenpaden.nl of download de app! Je kunt de app hier voor iOS en hier voor Android downloaden.

 

Klinkt dit u goed in de oren? Dan zijn onderstaande deelnemers wellicht ook interessant voor u.