achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Paardrijden in Heerde

Wie van paardrijden houdt en het landschap in Heerde kent, zal al snel tot de conclusie komen dat paardrijden in Heerde een logische activiteit is.

Paardrijden in Heerde

Met haar vele weilanden, mooie paardenroutes door onze bosgebieden, ruimte, maneges en een heuse paardenkliniek is Heerde een ideale vakantie- en/of woonbestemming voor de paardenliefhebber.

Paardenliefhebbers
Wie op een lente- of zomerdag door de gemeente Heerde rijdt zal naast de vele koeien en schapen, ook heel veel paarden in de weilanden zien. Heerde heeft namelijk vele particuliere paardenliefhebbers met een woning met weiland en paardenstal. Daarnaast heeft Heerde natuurlijk ook maneges, rijscholen, paardrijverenigingen en allerlei folkloristische evenementen waarbij paarden een hoofdrol spelen.

Paardrijden in Heerde, Wapenveld, Veessen, Vorchten of Hoorn
Wilt u ook paardrijden in Heerde? Dat kan! Uiteraard kunt u uw eigen paard meenemen in de trailer om zelf een tocht over één van de vele paardenbospaden te maken. Veel ruiters gebruiken hiervoor de parkeerplaats aan de Elburgerweg, tegenover de weg naar de schaapskooi. Maar daarnaast bieden verschillende maneges paardenkampen of dagritten aan. Kijk bij de deelnemers hieronder voor meer informatie.

Heerde is ook prima te gebruiken als uitvalsbasis tijdens de paardenvierdaagse in Epe, dat jaarlijks in juni wordt gehouden.

Paardrijden in Heerde 

Klinkt dit u goed in de oren? Dan zijn onderstaande deelnemers wellicht ook interessant voor u.

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken