achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Veessen aantrekkelijke rust- en pleisterplaats

Het Rivierfront Veessen is een prachtige aanvulling op het toch al rijke aanbod van de gemeente Heerde met betrekking tot alle soort recreatie. Uiteraard met behoud van landschappelijke waarden.

Veessen aantrekkelijke rust- en pleisterplaats

Aantrekkelijke rust- en pleisterplaats
Veessen is een aantrekkelijke rust- en pleisterplaats voor bewoners en uiteenlopende recreanten. Vooral watersporters, wandelaars en fietsers, natuur- en rustzoekers vinden het in Veessen.

Kleinschalig maar kwalitatief hoogwaardig
Rivierfront Veessen is kleinschalig, maar heeft kwalitatief hoogwaardige voorzieningen, waaronder horeca, verblijfsrecreatie en zwemgelegenheid. Een jachthaven en natuurontwikkeling versterken dit beeld. 

Belangrijke pareltjes zijn daarbij het dorpskarakter van Veessen, de Molle van Bats en de stoom van Jan, de Veesserwaarden, het Kozakkenveer, de klompenpaden en de toeristische opstapplaats.

Veessen aantrekkelijke rust- en pleisterplaats 

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken