achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Klompenpaden: Markluiderpad

Ontdek het landschap rond Markluiden met haar rijke cultuurhistorie. Wandelen door weilanden, langs weteringen en hoogwatergeul. Weidse uitzichten, dijken, waterlopen en karakteristieke boerderijen bepalen het beeld. Houd de lucht ook goed in de gaten want wie weet vliegt de zeearend over je. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Klompenpaden: Markluiderpad

Rondwandeling: het Markluiderpad (10 km)
Startpunt: Villa Bakhuis, IJsseldijk 3, Veessen
Openbaar vervoer: Buurtbus vanaf station Wezep, bushalte Kerkstraat in Veessen

Markering: blauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen.

Route combineren: U kunt het Markluiderpad combineren met het Elsvoorderpad, het Horsthoekerpad, het Klompenmakerspad en het Vosbergenpad. Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld.

Horeca onderweg: Rustpunt Den Oldenbelt, Kerkdijk 17, Heerde

 

Deze route is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Waterdicht en stevig schoeisel wordt aanbevolen. Honden zijn verboden op particuliere delen van het Klompenpad om verstoring van vee en wild te voorkomen. Dit is aangegeven op de openstellingsborden die u aan het begin van het particuliere terrein vindt.

Voor actuele routeinformatie, wijzigingen, informatie over folderverkooppunten en recensies van wandelaars over deze route klik op www.klompenpaden.nl.

Voor meer informatie over deze en andere Klompenpadroutes kijk op www.klompenpaden.nl of download de app! Je kunt de app hier voor iOS en hier voor Android downloaden.  Route Markluiderpad