achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Klompenpaden: Elsvoorderpad

Ontdek het landschap rond Veessen en Vorchten met haar rijke cultuurhistorie. Wandelen door weilanden, langs de IJssel, door akkers en over historische kerkenpaden. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Klompenpaden: Elsvoorderpad

Startpunten: Restaurant de IJsselhoeve, IJsseldijk 46 in Veessen

Openbaar vervoer: Buurtbus vanaf station Wezep, centrum Heerde, bushalte IJsseldijk in Veessen

Markering: Groene markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen

Horeca onderweg:

Verkooppunten brochure:

Hebt u een klacht of aanbeveling met betrekking tot dit Klompenpad (bijvoorbeeld over de markering), stuurt u de 'klompenpaden' dan een mailtje via het contactformulier.

Bijzonderheden
Een deel van de route is tijdens het broedseizoen gesloten tussen 15 maart en 15 juli. Ook tijdens hoog water is een deel van de route gesloten.

Bezienswaardigheden
De nummers op de plattegrond in de brochure verwijzen naar bezienswaardigheden langs de route.

Onverharde paden
Niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. In geval van regen wordt waterdicht schoeisel aanbevolen.

Honden verboden
Het wandelpad loopt gedeeltelijk over particulier terrein, waar soms vee loopt. Om de dieren niet te verstoren en verspreiding van dierziekten te voorkomen zijn honden verboden. We vragen hiervoor uw begrip.

 

Voor actuele routeinformatie, wijzigingen, informatie over folderverkooppunten en recensies van wandelaars over deze route klik op www.klompenpaden.nl.

Voor meer informatie over deze en andere Klompenpadroutes kijk op www.klompenpaden.nl of download de app! Je kunt de app hier voor iOS en hier voor Android downloaden

Klompenpaden: Elsvoorderpad 

Een grotere versie van de kaart is te downloaden via: de kaart op klompenpaden.nl