achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Poppenspe(e)lmuseum

Stichting Het Poppenspe(e)lmuseum (ANBI) is een erfgoedinstelling voor en over het (volks)poppentheater.

Stichting Het Poppenspe(e)lmuseum (ANBI) is een erfgoedinstelling voor en over het (volks)poppentheater, waarin de verschillende poppenspeltechnieken en -stromingen vertegenwoordigd zijn. Een plek waar een rijk en divers overzicht van de geschiedenis en de hedendaagse ontwikkelingen van het (inter)nationale – westerse en niet-westerse – poppen-, papieren-, schimmen-, figuren-, object- en beeldend theater gegeven wordt. In dit narratieve museum staat het verhaal centraal en speelt de collectie daarbij een ondersteunende rol; het museum archiveert en actualiseert het verleden, volgt het heden en heeft oog voor culturele diversiteit.

Entree volwassenen: € 5,50 
CJP-cultuurkaarthouders en kinderen (3-12 jaar): € 4,50 (CJP-kortingspas alleen geldig tijdens de reguliere openingsdagen, niet ten behoeve van arrangementen).
Museumkaart: niet geldig.
Poppenspe(e)lspeurtochten: € 1,-.
Gebruik van de mediatheek: € 6,-.
Besloten bijeenkomsten (minimaal 10 personen): € 8,- p.p.
Kinderpartijtje: € 6,- p.p. (minimaal 10 deelnemers, exclusief speurspel).
Lidmaatschap ‘Vrienden van het Poppenspe(e)lmuseum’: minimaal € 35,- per jaar.

icon uitgaanicon kinderen

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken