achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

ECR Groot Stokkert

Vakantie bij ECR Groot Stokkert betekent heerlijk genieten van de natuur.

Het 4- sterren Care Hotel & Resort wordt omringd door een eigen natuurterrein van twintig hectare dat grenst aan het Zwolse bos. Er zijn vele mogelijkheden om lekker actief te zijn in de buitenlucht. Op ons terrein kunt u midgetgolfen, jeu de boules spelen, tennissen of een kijkje nemen bij de kinderboerderij.

Op loopafstand van ons ECR Care Hotel, vindt u onze 2- persoonsappartementen en  4- en 6 persoonsbungalows. Deze zijn bij uitstek geschikt voor een gezinsvakantie. Een aantal is rookvrij en een aantal rook- en huisdiervrij. In de bungalows en de appartementen kunt u gebruik maken van een gratis wifi verbinding.

Zowel de hotelkamers als de bungalows en appartementen zijn rolstoeltoegankelijk en volledig aangepast.

Binnen faciliteiten: Grand Café, restaurant, zwembad, fitnessruimte, wellnesscentrum, recreatieruimte, biljart, WiFi- verbinding in de openbare ruimtes. 

Buiten faciliteiten: tennisbaan, midgetgolfbaan, jeu de boulesbaan, kinderboerderij, fietsverhuur.

icon omgevingicon uitgaanicon overnachtenicon kinderenicon sport

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken