achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

B&B de Manderije

Overnachten in een sfeervolle vrijstaande Bed en Breakfast accommodatie. De B&B ligt aan de rand van het dorp met een landelijk uitzicht en op loopafstand van het centrum.

Overnachten in een sfeervolle vrijstaande Bed en Breakfast accommodatie "de Manderije" te Heerde. Dit B&B ligt aan de rand van het dorp met een landelijk uitzicht en op loopafstand van het centrum. 

Genieten van een heerlijk ontbijt kan bij mooi weer ook in het prieel of op eigen terras.

Het gevarieerde Gelders landschap biedt volop de mogelijkheid om te genieten van bos, heide, polder en de rivier de IJssel. Het Heerderstrand is "om de hoek" gelegen.

Een ideale omgeving voor rustzoekers. In de omgeving zijn mooie fiets- wandelroutes uitgezet. Verschillende wandel- en fietsroutes liggen klaar. 

Voor de gasten van onze B&B staat een dames- en een herenfiets klaar. Voor het gebruik van de fietsen vragen we een vrijwillige bijdrage voor het goede doel. 

Meer weten? Neem een kijkje op de website www.manderije.nl

icon overnachten

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken