achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

MFC De Verbinding

Het MFC De Verbinding in Vorchten is regelmatig open voor een kopje koffie, kopje thee, frisdrank of een ijsje.

Gelegen in het rustige Vorchten kunt u heerlijk zitten op het terras met uitzicht op het oude kerkje waar Vorchten bekend om staat. 
Het Elsvoorder klompenpad voert langs het MFC en ook fietsknooppunten 66 en 92. Achter het MFC ligt een klein park met een waterspeelplaats, grote zandbak en natuurspeeltoestellen voor kinderen en een hoogstamfruitboomgaard. 

Daarnaast is het mogelijk een (kinder)verjaardag te vieren, een rondleiding in de kerk te krijgen of iets actiefs rondom het MFC te doen met een groep. Er ligt een Jeu de boules baan, een pannakooi om te voetballen en er staat een volleybalnet.


Het is mogelijk om een ruimte of het gehele gebouw incl. keuken, terras en achtergelegen park te huren voor een bijeenkomst of evenement. Neem hiervoor contact op met mfcvorchten@gmail.com. Voor een impressie en meer informatie kunt kijken op onze website.

icon omgevingicon kerkicon kinderenicon sport

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken