achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

LifeWell B.V.

LifeWell biedt ondersteuning voor mensen die meer energie kunnen ge uiken, vitaal willen worden of waarvoor blijvende gewichtsbeheersing een speerpunt is. LifeWell biedt een zetje in de goede richting op basis van individuele begeleiding.

Voor mensen die niet lekker in hun vel zitten, als sporter vastlopen of écht wat aan hun gewicht willen doen bieden de coaches van LifeWell uitkomst.

LifeWell helpt mensen met het bereiken van hun doelstellingen. Dat wordt gerealiseerd met op maat gesneden programma’s. LifeWell biedt verschillende vormen van online- of persoonlijke ondersteuning, waarbij vier tot acht weekse programma’s worden aangeboden. Met de LifeWell programma’s worden persoonlijke doelstellingen van klanten, die bij de intake worden afgesproken, gerealiseerd. De resultaten van deelnemers worden meetbaar, zichtbaar en voelbaar gemaakt. Meetbaar met de LifeWell Check, zichtbaar, doordat men energieker wordt én voelbaar omdat men letterlijk en figuurlijk beter in z’n vel gaat zitten.

Over LifeWell
LifeWell is een BV die is opgericht door Heidy Jonkers- van Velde en Michiel Hameete. De gezondheidszorg staat onder druk en goede zorg is niet meer vanzelfsprekend en steeds minder betaalbaar. Mensen worden ouder, maar zijn gemiddeld op steeds minder hoge leeftijd vitaal. LifeWell vindt dat een gezonde leefstijl de basis is voor een gezonder leven. Met geavanceerde programma’s, op basis van fysieke en/of online begeleiding en innovatieve apparatuur worden metingen verricht waarbij bijvoorbeeld de elasticiteit van bloedvaten, verzuring van weefsel en de werking van de maag en darmfunctionaliteit wordt gecheckt. Met het LifeWell gezondheidsprogramma nemen afvalstoffen en eventuele (buik)vetreserves drastisch af. Zónder verlies van spierweefsel. Vocht, verzuurd weefsel en zuurstofbalans worden hersteld. En het belangrijkste is, dat men zich op basis van de ondersteuning vanuit LifeWell weer lekker voelt. Daarbij zijn de LifeWell coaches de schakel om mensen te helpen zichzelf te helpen. De coaching ent zich op individuele begeleiding. De programma’s vinden plaats op basis van fysieke- en online ondersteuning, ook is het mogelijk om als klant zelf een programma samen te stellen.

LifeWell B.V. 

icon sport

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken