achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Dorpshuis Heerde

Een kloppend hart in de Heerder samenleving, dat is het Dorpshuis al sinds 1975. In MFA De Heerde staat ontmoeting centraal, van alle geledingen van de samenleving.

De vereniging tot oprichting, instandhouding en exploitatie van een dorpshuis in Heerde bestaat uit 7 bestuursleden, waarvan de voorzitter, penningmeester en secretaris het dagelijks bestuur vormen. Het bestuur houdt zich bezig met onderhoud gebouwen, financiën, subsidie-aanvragen, prijsstelling, het personeelsbeleid, etc.

Gewoon gezellig
Even 'gewoon gezellig' een heerlijke cappucino drinken, een tijdschrift of de krant lezen, uitrusten na een wandel- of fietstocht in de beschutte binnentuin? Het Dorpshuis is hier uitermate geschikt voor.

Uw activititeit in het Dorpshuis
Het Dorpshuis is geschikt voor uiteenlopende evenementen. Gemakkelijk bereikbaar, multifunctioneel en sfeervol. Voor een veelheid aan activiteiten, zoals vergaderingen, bedrijfspresentaties en beurzen vindt u er de ruimte.

Beheer
De dagelijkse werkzaamheden staan onder leiding van een beheerdersechtpaar, dat bevoegd is voor het uitoefenen van een cafe´bedrijf. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor u en uw organisatie voor al uw vragen rondom de mogelijkheden van Het Dorpshuis.

Rabozaal
Met De Rabozaal (oppervlakte van 250 M2 en een toneel van ruim 100 M2) heeft het Dorpshuis de enige respectabele theaterzaal tussen Zwolle en Apeldoorn.
Sinds de start van het Dorpshuis in 1975 vonden vele grote artiesten de weg naar de theaterzaal van het Dorpshuis; een traditie die zij in De Heerd graag voortzetten.

Dorpshuis Heerde 

icon uitgaan

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken