achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

B&B 'Rustique' Wapenveld

Er even tussenuit. Heerlijk ontspannen, de natuur ontdekken en na een lange dag ‘op stap’ weer ‘thuiskomen’ in een goed verzorgd onderkomen. En dat alles voor een redelijke prijs.

Welkom bij Bed & Breakfast Rustique in Wapenveld!
Bed & Breakfast Rustique heeft sinds april 2014 haar deuren geopend voor de echte natuurliefhebber! Op eigen landgoed, rustig gelegen in landelijk gebied nabij de IJssel en Hoogwatergeul. Uitstekend fiets- en wandelgebied.
Van maandag t/m zaterdagmorgen geheel verzorgd voor 1-2 personen (reserveren = voorrang). Zondags genieten wij van onze rustdag: verblijf op zondag is vooraf in overleg bespreekbaar.

2e slaapkamer
Per april 2016 wordt Rustique uitgebreid met een 2e slaapkamer. Ideaal als vriendengroep, maar ook voor jonge gezinnen. Voor vrienden en gezinnen zijn speciale prijzen. Wilt u overnachten in een landelijke, rustige omgeving? Dan is Rustique de plek waar u zich thuis voelt! Heerlijk ontbijten in compleet en gezellig gastenverblijf! Niet duur! Voor de eerste gasten, die voor april boeken, wacht er een verrassing!
Veel mogelijkheden aanwezig.

Wilt u meer informatie of wilt u reserveren?
Dan kunt u bellen naar: 038 447 04 79 of 06 178 27 640 

icon omgevingicon overnachten

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken