achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

G.V. Pegasus Heerde

Gymnastiekvereniging Pegasus is een bloeiende vereniging in Heerde. Er worden lessen aangeboden voor jong en oud. De jongsten kunnen starten bij de ouder & kind Gym.

Gymnastiekvereniging Pegasus is een bloeiende vereniging in Heerde. Er worden lessen aangeboden voor jong en oud. De jongsten kunnen starten bij de ouder & kind Gym. Voor de peuters & kleuters is een les die de motorische ontwikkeling van de kinderen verder ondersteunt. Binnen de vereniging kan je zowel recreatief als wedstrijd gericht turnen. Er zijn lessen freerunning, trampoline- & groepsspringen, aerobic, streetdance, steps. Ook zijn er lessen voor het welzijn van ouderen.  

Kijk voor de verscheidenheid aan lessen, de lestijden en de locaties bij de openingstijden of op de site pegasusheerde.nl.

icon kinderenicon sport

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken