achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Atletiekvereniging "De Gemzen"

De Gemzen is een vereniging die zich kenmerkt door een open, ontspannen sfeer en veilige omgeving met individuele aandacht voor iedereen.

Veelzijdige sportbeoefening bij Atletiekvereniging "De Gemzen"

Atletiekvereniging "De Gemzen" is opgericht op 8 januari 1949. Vooral in de jaren-80 en aan het begin van de nieuwe eeuw, het jaar 2000 was er sprake van een grote stijging van het aantal leden. Een belangrijke oorzaak van deze stijging was de ingebruikname van de accommodatie op sportpark Molenbeek in augustus 1986 en de sintelbaan die in 2005 vervangen werd door een prachtige kunststof atletiekbaan. In juni 2008 is de kleedaccommodatie vervangen en met een nieuw clubgebouw het sportcomplex compleet gemaakt. Met deze optimale trainingsaccommodatie kan AV "De Gemzen" alle atleten nog meer mogelijkheden bieden om tot topprestaties te komen.

Een vereniging voor iedereen
De vereniging kenmerkt zich door een open, ontspannen sfeer en veilige omgeving met individuele aandacht voor iedereen. Er zijn bekwame trainers aanwezig voor de verschillende groepen atleten. De trainingsgroepen en de trainingen zijn zo opgebouwd, dat iedereen een plaats binnen de vereniging kan vinden. Uw start in de atletiek hoeft niet te leiden tot topprestaties. Atletiek biedt ontspanning en voldoening voor velen op allerlei niveau, recreatief en prestatief. Atletiekvereniging "De Gemzen", de Atletiekunie en NKS bieden ondersteuning om het beoefenen van de atletiek op een gezonde en verantwoorde manier mogelijk te maken.

Bij "De Gemzen" kan iedereen (dus van recreant tot wedstrijdsporter) binnen zijn of haar mogelijkheden tot topprestatie komen. Dit blijkt wel uit verschillende Nederlandse Kampioenen die uit de vereniging voortkwamen en waar men met recht trots op zijn.

icon kinderenicon sport

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken