achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Safility Social Media BV

Safility BV helpt ondernemers bij het opzetten, inrichten en beheren van Social Media sites en platformen.

Safility doet dit met gebruikmaking van Innovatieve Internet Informatie en Communicatie Technologieën.  

Online marketing
Marketing is een creatief vak en creativiteit zal altijd belangrijk blijven. De marketeer van de toekomst is (ook) een ‘techy’. Een marketeer zonder kennis van digitale ontwikkelingen zal altijd achterlopen en kan niet succesvol zijn. Een marketeer zonder technische skills heeft dan ook geen toekomst. 

Door het internet zijn email- , video- en internetmarketing een niet meer weg te denken marketinginstrument. Hierdoor is de Sociale Media ontstaan. Daarmee is er tegelijkertijd een enorme verschuiving op gang gekomen van de meer traditionele vormen van marketing naar op internet gestoelde methoden.

Vooral contentmarketing is zeer sterk in opkomst en speelt in op de wensen van de potentiële klanten om zelf de informatie op te zoeken over producten en diensten waaraan zij behoefte hebben (pull). De zogenaamde 'push' marketing, waarbij de klant het product of de dienst wordt "opgedrongen"(push), wordt steeds minder op prijs gesteld.
Dat betekent wel dat er nu andere eisen aan de adviseur gesteld worden. Meer en meer wordt gebruik gemaakt van big data om de effecten van de marketing-inspanningen te meten. Marketing Intelligence systemen leveren daarvoor concrete ICT oplossingen.

Virale Marketing is een marketing techniek die probeert met behulp van bestaande sociale netwerken de bekendheid van een merk of dienst te vergroten (of positieve associaties te bewerkstelligen) op een manier die te vergelijken is met een 'virale epidemie'. Het lijkt op mond-tot-mond reclame versterkt door het internet, waardoor snel en goedkoop een groot aantal mensen bereikt kan worden.

Ondersteuning
Heeft u als kleine ondernemer behoefte aan ondersteuning van uw Sociale Media Marketing activiteiten bel of mail ons. Vanaf nog geen € 100 per maand helpen wij u graag bij het opzetten, inrichten en beheren van uw Sociale Media activiteiten.

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
't Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
't Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grês (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier ku'j heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat z'oe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

't Heerder volk daor ku'j op bouwen
't Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied 'e zeijd en 'e meijd
As kind hê'k hier 'e loopen
Wat er ook gebeuren zal
'k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bôvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken