achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

De Waard Tenten

Sinds de oprichting van de Waard in 1948 zijn kwaliteit, innovatie en functionaliteit kenmerkend voor De Waard.

Dankzij enorme kennis en technische expertise op het gebied van materialen en productiemethoden biedt De Waard anno 2014 nog steeds hoogwaardige kwalitatieve producten. De Waard Tenten maakt van oudsher de beste stormtenten van Europa, vervaardigd uit de beste materialen. Door de oersterke constructies zijn deze tenten onverwoestbaar.

Bekende Classic modellen als de Albatros en Vergrote Zilvermeeuw zijn breed bekend en kennen veel liefhebbers. Maar ook nieuwe modellen zoals de Grote en Kleine Bonte Specht genieten steeds meer populariteit. Kenmerkend voor De Waard Classic modellen is dat ze zeer snel op te zetten zijn, de vele afspanpunten en de stormvastigheid. Het tentdoek is vervaardigd van 340 grams katoen en daardoor oersterk. Dezelfde rotsvaste kwaliteit is doorgevoerd in een moderne Premium lijn ‘eigentijdse’ tunneltenten, met schitterende modellen als de Bosuil, Velduil en de onlangs gespotte Sperweruil. Naast de grote collectie familietenten beschikt De Waard ook over een Comfort serie. Deze tenten hebben dezelfde degelijke uitstraling, maar met gebruik van lichtere materialen. Uitermate geschikt voor trekkers door het grote opzetgemak en lage gewicht. bijzettent tot ruime 2- en 4 persoonsfamilietenten, voor iedereen de juiste maat.

De Waard heeft naast tenten een uitgebreid assortiment van kampeeraccessoires met slaapzakken, slaapmatten en kampeermeubels. De Waard accessoires geven een ongeëvenaard comfort gecombineerd met flexibiliteit, hoge kwaliteit, design en functionaliteit. Het uitgebreide aanbod in verschillende kleuren zorgen ervoor dat De Waard accessoires perfect aansluiten bij de tentencollectie.

Alle tenten van De Waard zijn te zien in de flagshipstore in Heerde. In deze unieke winkel staat de hele collectie permanent en overzichtelijk opgesteld. Alles ademt hier tenten en kamperen.
Als specialist op het gebied van tentkamperen vindt u bij De Waard in Heerde natuurlijk ook alles wat de kampeerder verder nodig heeft. Comfortabele stoelen, de warmste slaapzakken en slaapmatten in vele diktes. Maar ook kookapparatuur, serviesgoed en klein opvouwbaar kampeermeubilair. Daarnaast zijn wandelschoenen van topmerken als Meindl, Hanwag, Lowa en Grisport te verkrijgen bij De Waard Tenten in Heerde.

icon winkelenicon overnachten

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken