achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Klusje voor Jack

Dat is een klusje voor Jack!" Vroeger thuis en nog steeds nu ik wat groter ben gegroeid hoor ik dat zinnetje bijna dagelijks.

Dat is een klusje voor Jack!" Vroeger thuis en nog steeds nu ik wat groter ben gegroeid hoor ik dat zinnetje bijna dagelijks. Dat heeft er eigenlijk toe geleid dat ik bij Defensie F16-straaljagers en Cougar-helikopters in en uit elkaar heb mogen schroeven in Nederland en op diverse buitenlandse missies. Nu heb ik een wat minder hectische baan bij defensie op het controle en commandocentrum Air Operations Control Station Nieuw Milligen, waarbij ik nog steeds dagelijks met de nieuwste technologie te maken heb, maar nu meer als manager in plaats van uitvoerend technicus. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en mijn hart ligt toch bij klussen waar ik mijn twee rechterhanden kan gebruiken om een ander te helpen. En juist dat helpen geeft mij veel voldoening, dat heb ik mogen ervaren in mijn activiteiten voor de kerk, de sportverenigingen en de jeugd in Heerde.

Daarom mijn keuze om naast mijn werk bij defensie elke woensdag typische 'Klusjes voor Jack’ op te pakken. En dat kunnen de meest uiteenlopende klussen zijn. Sowieso elke klus waarbij elektriciteit een rol speelt. Van aanleg van complete elektrische installaties tot de installatie van een computer. Maar ook voor iedere kleine computerklus, installatieklus, timmerklus, verfklus of tuinklus kunt u me inplannen. Zelfs voor een klus als boodschappen doen!

En de kosten? Ik heb al een baan en hoef er niet de kost mee te verdienen, daarom reken ik € 20,00 exclusief BTW per uur.

En als extra voordeel voor u: alle benodigde materialen kan ik door mijn connecties heel scherp voor u inkopen, dus ook wat dat betreft bent u verzekerd van waar voor uw geld!

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
't Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
't Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grês (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier ku'j heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat z'oe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

't Heerder volk daor ku'j op bouwen
't Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied 'e zeijd en 'e meijd
As kind hê'k hier 'e loopen
Wat er ook gebeuren zal
'k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bôvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken