achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Cultuurplein Noord Veluwe

Muziek of dansles duur? Niet bij ons! Hét adres voor muziekles en dansles in de gemeentes Heerde en Epe.

Ook bieden wij cursussen en lessen op het gebied van beeldende vormgeving voor jong en oud. Verder verzorgen wij lezingen en workshops. Eigenlijk zijn we een muziekschool, dansschool, theaterschool en creativiteitscentrum in één. Voor jong en oud is er van alles te doen.

Les voor u of uw kind? Zoek niet verder. Onze professionele docenten geven les op heel veel verschillende instrumenten. Of u nu wilt rocken of klassieke muziek wilt spelen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook onze danslessen gaan van klassiek ballet tot streetdance. Op beeldend gebied is er keramiek, glas-in-lood, glasfusing, schilderen, tekenen etc. Voor kinderen zijn er speciale cursussen zoals Robots maken, Starwarsschepen bouwen en nog veel meer. Onze toneel/ drama docent werkt met uw kind toe naar een voorstelling.

Vanaf komend jaar kunt u of uw kind kiezen uit verschillende ensembles en bands en zelf een te gekke Musicalklas.

Met meer dan 70 scholen in de regio werken we samen en ondersteunen ze bij het invullen van hun behoefte aan kunstlessen. Dit kunnen eenmalige events zijn of complete leerlijnen.

icon kinderen

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken