achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Zorghotel ECR Groot Stokkert

ECR Groot Stokkert biedt te mogelijkheid voor herstel of revalidatie na een ziekte of operatie als dat thuis niet mogelijk is, of als u wacht op een plek in een verzorgingshuis.

De vergoeding wordt verstrekt vanuit de zorgverzekering. Afhankeliijk van uw verzekeringspakket en polisvoorwaarden kunt u in veel gevallen de kosten van het verblijf geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen.

De kamers zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van onder meer eigen sanitar, hoog-laagbedden, speciaal sanitair en voldoende bewegingsruimte voor cliënten met een rollator en/of rolstoel. Uiteraard kunt u op u kamer gebruik maken van alle facaliteiten.

Op locatie is een eigen professioneel team van verpleegkundigen en verzorgenden die 24 uur per dag voor u klaar staat. Het zorgteam kan lichte tot terminale zorg bieden zodat cliënten ook met een zeer intensieve zorgvraag op de locatie kunnen verblijven.

ECR Groot Stokkert is tevens informatiepunt en uitvalsbasis voor de ambulante services en zorg van de RAZ.

icon overnachten

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken