achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Grand Café Groot Stokkert

Eten & drinken op een sfeervolle locatie.

Bij Grand Café Groot Stokkert kunt u kiezen van de uitgebreide lunch- en dinerkaart met huisgemaakte en enkele regionale specialiteiten.

Eten & drinken op een sfeervolle locatie.

Bij Grand Café Groot Stokkert kunt u kiezen van de uitgebreide lunch- en dinerkaart met huisgemaakte en enkele regionale specialiteiten. De producten komen van plaatselijke leveranciers. Al het vlees en gevogelte op de dinerkaart is biologisch en wordt afgenomen van natuurslagerij Rob Rijks.

Naast de dinerkaart wordt er elke maand een 3 gangen maandmenu aangeboden voor € 22,50, senioren en GGG leden betalen hiervoor € 19,15.

Iedere woensdag is het 'pannenkoekendag', de pannenkoeken worden gebakken met meel van Molen De Vlijt uit Wapenveld en zijn die dag tijdens lunch- en dinertijd te verkrijgen in het Grand Café.

Voor de wat minder grote trek is het ook mogelijk om een keuze te maken van de borrelkaart met diverse borrelhapjes en drankjes. Of kies voor een van onze verrassende koffies met een heerlijk stuk vers gebak van Banketbakkerij Kamphorst.

Bij de koffie wordt standaard een stukje huisgemaakte koek geserveerd en een heerlijk glaasje koffielikeur met slagroom. Iets waar vele mensen voor om willen rijden.

Zaalverhuur
ECR Groot Stokkert beschikt over verschillende zalen en heeft al diverse jaren ervaring met het organiseren van feesten en partijen. O.a. recepties, buffetten en toneelavonden. Er is ruimte tot ca. 160 personen. Vraag naar de mogelijkheden.

Diëten
Heeft u een dieet waar u zich aan dient te houden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De koks van ECR Groot Stokkert weten hoe belangrijk een dieet kan zijn en gaan hier zeer serieus mee om.

GGG-lidmaatschap
Met het GGG-lidmaatschap profiteert u van aantrekkelijke kortingen.

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
't Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
't Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grês (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier ku'j heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat z'oe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

't Heerder volk daor ku'j op bouwen
't Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied 'e zeijd en 'e meijd
As kind hê'k hier 'e loopen
Wat er ook gebeuren zal
'k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bôvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken