achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Van Aarst Bang & Olufsen

Van Aarst Bang & Olufsen bestaat dit jaar 80 jaar en is de elektro- vakspecialist in de regio van Heerde.

De naam Van Aarst Bang & Olufsen doet vermoeden dat er alleen Bang & Olufsen apparatuur wordt verkocht, maar niets is minder waar. Wij verkopen alles voor uw huis op het gebied van elektro. Van een nieuwe televisie, een prachtige stereo installatie tot uw wasmachine, droger of koelkast. Ook voor uw persoonlijke verzorging tot huishoudelijke apparatuur bent u aan het juiste adres.

Ook leveren en installeren wij inbouw apparaten van alle gerenommeerde merken. Alles onder volledige garantie, en door onze eigen installatiedienst geïnstalleerd. Maar ook satelliet-antennes of digitenne wordt door ons geïnstalleerd en ingeregeld. En mocht er iets defect raken, dan hebben wij een eigen technische dienst, die alles weer vakkundig hersteld. Komt u gerust bij ons kijken aan de Bonenburgerlaan 9 in Heerde.

icon winkelen

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken