achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Vier Het Leven

Samen uit, samen genieten
Stichting Vier het Leven
engt ouderen in contact met ervaringen die het leven weer de moeite waard maken. Samen uit, samen genieten.

Stichting Vier het Leven brengt ouderen in contact met ervaringen die het leven weer de moeite waard maken. Samen uit, samen genieten!

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven. Stichting Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen wij door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theater- en concertvoorstellingen. Wij nemen de drempels weg die oudere mensen tegenhoudt om de deur uit te gaan.

Dat hier grote behoefte aan is, blijkt wel uit de explosieve groei van de stichting. Sinds de oprichting in 2005 is het aantal gasten van Vier het Leven gestegen tot tienduizend  per jaar, verspreid over het hele land. 

Zo is in onze regio Vier het Leven sinds 2013 actief. Deelnemers ontvangen 3x per jaar een programmaboekje waaruit een keuze(s) gemaakt kan worden. Gasten worden persoonlijk opgehaald en weer thuisgebracht door één van onze vrijwilligers. Zij bieden de ondersteunende arm en individuele aandacht die nodig is om samen te kunnen genieten. Samen helpen wij ouderen weer op weg naar nieuwe belevenissen.

Begeleiding, vervoer, entree en consumpties zijn allemaal inbegrepen in het arrangementsprijs. Meer informatie of programmaboekje aanvragen voor deze regio is mogelijk op alle werkdagen.

 

icon uitgaan

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken