achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Rees Outdoor Fit

Rees Outdoor Fit te Wapenveld, dé enige outdoortrainingslocatie voor survivalrun, bootcamp & andere buitenactiviteiten zoals kanoverhuur in de gemeente Heerde.

We zijn een outdoor trainingslocatie voor survivalrun, bootcamp & andere buitenactiviteiten, tevens een luisterend oor in combinatie met een sportactiviteit middels persoonlijke coachingsgesprekken in onze diverse fitprogramma's waarover je kunt lezen op onze website. Verder verzorgen we groepsevenementen, groepsdynamica trainingen, bedrijfsuitjes en verjaardagsfeestjes en kun je bij ons terecht voor het huren van kajaks en Canadese kano's om de mooie omgeving van de gemeente Heerde te ontdekken vanaf het water.

We zijn een dynamische, open en ontspannen organisatie met ruim 150 leden, waar plezier en uitdaging samengaan. Op het sportpark Monnikenbos, aan de Zandbergen 2, bij de entree van voetbalvereniging VV Wapenveld, hebben we een hindernisbaan opgebouwd op het veld en bevindt zich in het aansluitende bos ook een klimbos waar iedereen die van klimmen en actie houdt helemaal los kan.

Dit is tevens de enige plek in de gemeente Heerde waar je de survivalrunsport kunt uitoefenen. Survivalrun is de snelst groeiende sport in Nederland en dat is niet zonder reden. Survivalrun is een veelzijdige en uitdagende sport die je op elk niveau kan beoefenen; van beginner tot wedstrijdloper. Survivalrun is een hardloopwedstrijd in een natuurlijke omgeving waarbij je onderweg diverse hindernissen neemt die vaak gemaakt zijn van touwen, balken, netten en natuurlijke materialen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld mudruns en obstakelruns zijn voor het nemen van de hindernissen in een survivalrun klimvaardigheden vereist.
Nieuwsgierig naar de survivalrunsport? Kom twee gratis en vrijblijvende proeflessen doen.

icon omgevingicon sport

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken