achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

ProReva, orthopedisch maatwerk

Welkom bij ProReva!ProReva -dé orthopedische instrumentmakerij met meer dan 40 jaar ervaring- heeft nu ook een spreekuur voor steunkousen in Wapenveld.

ProReva is in de zomer van 2018 gestart met een spreekuur voor Therapeutische Elastische Kousen (TEK) in Wapenveld. Inwoners van Wapenveld en omstreken kunnen nu ook dicht bij huis terecht voor professioneel advies en het aanmeten van steunkousen. ProReva houdt iedere donderdagochtend tussen 8.30 en 10.00 uur een spreekuur bij Heetkamp Orthopedische Schoentechniek aan de Klapperdijk 34 in Wapenveld. Afspraken voor het spreekuur verlopen via de receptie van ProReva in Zwolle, tel. 038 – 467 27 20.

Het spreekuur in Wapenveld wordt verzorgd door Marian Bekhuis, specialiste in therapeutische elastische kousen en mammacare bij ProReva. Marian heeft al jarenlange ervaring in het vak. Therapeutische Elastische Kousen worden in de volksmond vaak steunkousen genoemd. Toch zijn de kousen die u aangemeten krijgt op dit spreekuur van een heel andere categorie. Voor TEK heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist; het gaat dan ook om een medisch hulpmiddel. Specialisten die deze kousen aanmeten zijn gediplomeerd en volgen jaarlijks scholingen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Door de samenwerking met Heetkamp kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Onze specialismen zijn nauw aan elkaar verwant. We kunnen vanuit verschillende invalshoeken naar het vraagstuk van onze klanten kijken. Door onder één dak samen te werken, kunnen we onze kennis nog beter delen en krachten bundelen.

De voordelen van ProReva: 

  • kennis, vakbekwaamheid en ruime ervaring
  • zorgvuldige en persoonlijke service
  • kousen van alle bekende leveranciers 
  • contracten met alle zorgverzekeraars 
  • SEMH gecertificeerd

Graag tot ziens bij ProReva!

icon winkelen

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken