achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

B&B Markluun

Kom genieten van de rust, de stilte en het uitzicht in het charmante Markluiden in vrijstaand huisje met eigen tuin en kookvoorzieningen. Met of zonder ontbijt.

Je beschikt over een vrijstaand gastenverblijf met dubbele tuindeuren naar je eigen tuin. 
Boven is de slaapkamer (tweede slaapkamer tegen kleine meerprijs), beneden is een woonkamer met keukenblok, een badkamer met douche en een apart toilet.
De open keuken is voorzien van koelkast met vriesvak, keramische kookplaat, oventje, Nespresso, Senseo en waterkoker en alle kookbenodigdheden.

Het charmante buurtschapje Markluiden (Markluun) ligt tussen de IJssel en de Veluwe in, waardoor je beide heel verschillende gebieden kan ontdekken.
We wonen aan het fiets knooppuntennetwerk langs de Wetering (tussen knooppunten 43 en 93) en er zijn 5 Klompenpaden in de directe omgeving, waarvan het Markluiderpad langs ons huis loopt. 
Sinds kort is het mogelijk om vlak bij een kanotocht te maken.

U beschikt over het gehele huisje als u voor 3 personen boekt. Bij 1 of 2 personen blijft 1 slaapkamer dicht tenzij u aparte slaapkamers wenst. 
Wij verhuren (tegen bijbetaling) ook 1 of 2 paardenstallen en een weitje.

U kunt boeken via www.airbnb.nl, of rechtsreeks contact opnemen.

icon omgevingicon overnachten

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken