achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Augustinus Beleggingscoaching

Wilt u meer rendement dan op uw spaarrekening zonder daarbij grote risico's te lopen? Of accepteert u meer risico en gaat u voor een zo hoog mogelijk rendement?

Als belegger bent u op zoek naar houvast. Als u iemand zoekt die u daarbij kan begeleiden kan ik u wellicht van dienst zijn. U zoekt uiteraard iemand die u kunt vertrouwen en die u voldoende aandacht geeft. Wellicht heeft u nog weinig ervaring met beleggen of bent u ontevreden over de begeleiding van uw bank of vermogensbeheerder? Een vast contactpersoon die u aandacht geeft is dan erg belangrijk. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om zelfstandig te gaan beleggen zonder advies van een bank of vermogensbeheerder (execution only). U bent dan zelf verantwoordelijk voor de beleggingsbeslissingen en bepaalt zelf welke transacties u doet. Dit geeft flexibiliteit en verrijkt uw kennis en is bovendien voordeliger. Uit onderzoek is echter gebleken dat zelfstandige beleggers over het algemeen minder succesvol zijn. Er worden onnodige risico’ s genomen en er wordt te vaak en te emotioneel gehandeld. Om dit te voorkomen kan ik u als beleggingscoach begeleiden. U kunt profiteren van de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de bankwereld en als actieve belegger. Uiteraard heb ik ook niet de beschikking over een glazen bol maar ik kan u wel een spiegel voorhouden. U bepaalt zelf hoe regelmatig we contact  hebben en dit zal er in de praktijk toe leiden dat u persoonlijke aandacht zult ervaren tegen een aantrekkelijke prijs. Afhankelijk van uw visie en risicobeleving kunnen opties worden ingezet om risico's te beperken of de opbrengsten te verhogen. Ook het inspelen op beursintroducties en emissies is iets waar ik me in heb gespecialiseerd. Dit zijn unieke zienswijzen die toegevoegde waarde bieden. Het feit dat u zelf kunt bepalen waar u uw beleggingen onderbrengt en welk bedrag u belegt maakt mijn werkwijze flexibel en laagdrempelig. Heeft u belangstelling voor een 'second opinion' van uw portefeuille of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek dan kunt u contact met mij opnemen. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn en kunnen er afspraken worden gemaakt over de contactfrequentie en hoe de begeleiding zal plaatsvinden.

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
't Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
't Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grês (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier ku'j heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat z'oe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

't Heerder volk daor ku'j op bouwen
't Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied 'e zeijd en 'e meijd
As kind hê'k hier 'e loopen
Wat er ook gebeuren zal
'k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bôvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken