achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Wereldwinkel Heerde

In de Wereldwinkel Heerde kunt u terecht voor heel mooie cadeaus. Cadeaus met een boodschap. Want de opbrengst van alles wat wordt verkocht, gaat naar een goed doel.

Wereldwinkels verkopen producten van kleine producentengroepen uit Latijns Amerika, Afrika en Azië. De producenten krijgen hiervoor een eerlijke prijs. Dat blijkt een effectieve vorm van ontwikkelingssamenwerking te zijn. Voor het geld dat de consument voor een product uit de wereldwinkel betaalt, krijgt deze niet alleen een kwalitatief goed product, maar wordt bij voorbeeld ook de bouw van een school, een apotheek of de aanleg van elektriciteit in een dorp mogelijk gemaakt.

Het assortiment van de Wereldwinkel Heerde wordt vaak aangevuld. U kunt er dus altijd terecht voor iets moois.

Bekijk onze website en volg ons op Facebook.

Daarnaast is er in onze winkel een Toeristen Informatie Punt (TIP) gevestigd. Hier kunt u terecht voor toeristische informatie over Heerde en VVV-bonnen.

Wij hopen u binnenkort in de Wereldwinkel te mogen begroeten.

icon winkelen

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken