achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Viniversiteit

De Viniversiteit verzorgt wijnproeverijen voor iedere gelegenheid op iedere locatie. Via onze webwinkel kun je onze wijnen bestellen.

Iedere wijnproeverij is maatwerk en afgestemd op jouw interesses en wensen. Je bepaalt zelf of je gezellig wilt wijnen of uitgebreid wilt proeven met technische uitleg. Kies zelf je thema of je laat je verrassen.

Voor al onze wijnproeverijen geldt:

  1. Wij openen minimaal 8 verschillende wijnen
  2. De geopende flessen zijn voor jou
  3. Wij schenken alleen kwaliteitswijnen
  4. Een wijnproeverij duurt 2 tot 2,5 uur
  5. Wij zorgen voor glaswerk en servies
  6. Minimale groepsgrootte: 6 personen

Wijn en eten
Wijn smaakt anders door erbij te eten. De smaak van wijn komt beter tot zijn recht met bijpassende gerechten. Om dit zelf te ervaren, verzorgen wij proeverijen met bijpassende hapjes en (huisgemaakte) gerechten.

Wijnverkoop
Wij importeren zelf onze wijnen uit Italië. Rechtstreeks van de boer. Wij kunnen je daarom precies vertellen waar de wijnen vandaan komen en hoe ze zijn gemaakt. Je kunt je favoriete wijn kopen tijdens een wijnproeverij, of bestellen via onze website www.viniversiteit.nl.

icon uitgaan

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken