achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Camping De Bankenburg

De Bankenburg is een kleinschalig natuurlijk kampeerterrein in een landschappelijk aantrekkelijke omgeving, tussen Heerde en Zwolle. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Het ligt midden tussen de weilanden, vlakbij bossen, heide en de uitgestrekte weidegebieden van de IJssel. Het terrein heeft prachtige oude boompartijen afgewisseld met windsingels en doorkijkjes op omliggende weilanden.

De Bankenburg is naast SVR-camping, ook opgenomen in het boekje 'Klein en Fijn Kamperen' van ACSI en in de 'Groene Vakantiegids' van Eceat en ANWB.

De kampeerveldjes zijn omgeven door gevarieerde houtsingels die beschutting geven aan veel vogelsoorten. Ook in het hoogseizoen ervaart u geen drukte. De camping is daarom vooral geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

25 zéér ruime plaatsen met zowel zon als schaduw, modern sanitair, wasmachine en centrifuge, receptie met bibliotheek toeristische informatie en Wifi-punt, autoluw terrein, directe toegang tot het Apeldoorns kanaal (vissen!), ligging direct aan fietsknooppunt 90, op loopafstand van het Zwolse bos, waar honden los mogen lopen.

icon overnachten

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken