achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Eetit

Van je hobby je werk maken. Wie wil dat nou niet? Edith trok de stoute schoenen aan en deed het gewoon. Ze is één van de vaste cateraars van Vriezes Erfgoed!

‘’Gek van koken ben ik al zo lang ik het me kan herinneren. Dat heb ik van huis uit. Daar komt mijn passie voor simpel eten ook vandaan. Niet moeilijk doen, maar die pure smaken weer terugbrengen.’’ Pakjes voor een saus kom je bij Edith niet tegen. Ze probeert, combineert en pakt gewoon aan.

Inspiratie doet ze overal op. ‘’Overal waar je bent doe je ideeën op en ik kan ook altijd terugvallen op mijn uitgebreide kookboekenverzameling die inmiddels uit meer dan 1500 boeken bestaat. Ja je hebt een hobby of niet.’’ Edith combineert in Eetit haar enorme drive voor lekker eten met de kennis die ze opdeed tijdens haar Heao-opleiding. Een succesvolle, maar vooral smaakvolle combinatie.

icon uitgaan

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken