achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Stichting Berghuizerbad

Het Berghuizerbad wordt sinds 1 januari 2014 geëxploiteerd door Stichting Berghuizerbad. De Stichting heeft enkele vaste medewerkers en vele vrijwilligers!

Samen heten zij u van harte welkom in het zwembad!

Het Berghuizerbad is een gezellig zwembad met diverse faciliteiten voor jong én oud! Of u nu baantjes wilt zwemmen of wilt relaxen in het warme water. In het Berghuizerbad kan het allemaal!

Het bad beschikt over een wedstrijdbad van 25 meter lang! Dit bad heeft vijf banen en de temperatuur van dit bad is +/- 27 graden Celsius. Dit bad beschikt ook over een duikplank en startblokken.

Een recreatiebad met verschillende dieptes en een rolstoelhelling. De temperatuur van dit bad is +/- 32 graden Celcius. Daarnaast beschikt dit bad over een Glijbaan, Jetstreams, Bubbelbank, Peuterbadje en diverse Sproeiers.

Het zwembad heeft ook een zonnebank die tegen betaling te gebruiken is. De kosten hiervan bedragen € 2,00 per 4 minuten.

icon kinderenicon sport

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken