achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Buurtbusvereniging VeVoMa

Buurtbus Vorchten – Wezep

Welkom bij de buurtbus lijn 502 van Vorchten via Veessen en Heerde naar Wezep. De buurtbus wordt beschouwd als een normale lijndienst. 

Dit betekent dat alle wettelijke bepalingen die gelden voor een busdienst ook van toepassing zijn op de buurtbus. Voordeel van een buurtbus boven een normale lijndienst is dat u ook op een andere plek dan bij de bekende halteplaats mag opstappen. In een buurtbus mogen maximaal acht reizigers meereizen. Er zijn geen staanplaatsen in de buurtbus.

Route en tijden
In het algemeen rijdt de buurtbus een vaste uurdienstregeling. Er zijn echter enkele uitzonderingen. Klik op dienstregeling (buurtbus 502 Vorchten - Wezep) voor nadere informatie. Op NS-station Wezep is er, behalve op zaterdag, een aansluiting op buurtbus lijn 514, 't Harde - Wezep.

Buurtbuskaartje / OV-chipkaart
Als u reist met de buurtbus kunt u bij de buschauffeur een buurtbuskaartje kopen. Deze kaartjes zijn geldig voor één rit, ongeacht de afstand die u reist. Tevens kunt u met een OV-chipkaart reizen.

Bagage
Kleine goederen mag u als handbagage meenemen. Grote goederen, zoals wandelwagens en vouwfietsen, kunnen tegen betaling (extra vervoerbewijs) meegenomen worden. Dit gebeurt altijd in overleg met de chauffeur.

Buurtbusvereniging VeVoMa 
De buurtbus wordt gereden door vrijwilligers. Deze vrijwilligers vormen samen Buurtbusvereniging VeVoMa (Veessen – Vorchten – Marle). Wilt u ook vrijwilliger worden of heeft u een concrete vraag aan de buurtbusvereniging, neem dan contact op met mw. Z. Hottinga, Kerkweg 10, 8193 KK Vorchten, telefoon: 0578-631459. Bij geen gehoor: dhr. G. Pap, telefoon  06-26274298

Contact en reisinformatie
Voor vragen over vertrek- en aankomsttijden verwijzen wij u naar 0900 9292 (€ 0,70 per minuut, max. € 14,-). U kunt ook kijken op www.9292.nl Hier vindt u de vertrektijden van alle bussen en treinen in Nederland.
Hebt u een vraag, een verzoek of een suggestie? Neemt u dan contact op met de Klantenservice van Syntus Gelderland. Deze is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar via www.mijnsyntus.nl of telefonisch via 088 0331360 (lokaal tarief). Alle informatie over onze dienstverlening vindt u op www.syntusgelderland.nl. Deze vernieuwde website is ook onderweg goed te bekijken.

 

icon kinderen

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken