achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Hoogstambrigade Heerde

Hoogstambrigade Heerde
De hoogstamigade Heerde pleegt periodiek onderhoud aan bestaande en nieuwe hoogstam fruitboomgaarden in de gemeente Heerde.

Hoogstambrigade Heerde

De hoogstambrigade Heerde pleegt periodiek onderhoud aan bestaande en nieuwe hoogstam fruitboomgaarden in de gemeente Heerde. Het doel van dit onderhoud is de instandhouding van voor de IJsselstreek karakteristieke hoogstamfruitboomgaarden. De brigade houdt zich vooral bezig met onderhouds- en vormsnoei van kleinschalige en particuliere fruitboomgaarden.

De hoogstambrigade Heerde bestaat volledig uit vrijwilligers. De brigade is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag bij willen dragen aan het onderhoud van hoogstam fruitboomgaarden. 

Bent u geïnteresseerd en wilt u een dagje met ons meelopen, dan bent u van harte welkom!

Hoogstambrigade Heerde aan het werk
Wij werken in twee snoeiperiodes; de winter- en de zomersnoei.
Als u een vraag heeft over het snoeien van uw bomen kan iemand van de brigade langskomen voor advies en om de mogelijkheden van het snoeien te bespreken.

Stichting Landschapsbeheer Gelderland stelt basisgereedschap ter beschikking aan de Hoogstambrigade Heerde. Om de onkosten van de brigade te dekken vragen wij een vergoeding voor het snoeien van uw bomen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! 

icon omgeving

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken