achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

IJssalon Gustoso

Welkom bij Gustoso
Italiaans op z'n allerlekkerst! Het is een plek in het hartje van Heerde, waar je de tijd neemt om even tot jezelf te komen.

In het najaar hebben wij ambachtelijk oud- Hollands snoep en ambachtelijk gemaakte bonbons. Tevens is de inrichting van de ijssalon iets veranderd, op deze manier presenteren wij cadeaupakketten voor elke gelegenheid. De prijzen variëren van 2 euro tot maximaal 25 euro. Zo is er voor ieder wat wils.

Lange werkdag achter de rug? Gewinkeld in Heerde? Geniet van een ambachtelijk schepijsje of een overheerlijke ijscoupe.

Wij bieden u 25 smaken ambachtelijk bereid schepijs aan. Bij Gustoso wordt u snél en vriendelijk geholpen door een jonge maar enthousiaste ploeg van medewerkers.
Heeft u een stukje gewandeld of gefietst? Dan is hét een uitgelezen moment om een lekker ijsje bij Gustoso te eten en even heerlijk op het terras te genieten van alle mooie dingen in het leven.

icon winkelen

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken