achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Pitch&Putt Golf Heerde

PItch en Putt Golf is een vorm van Golf die voor iedereen geschikt is. Onze Pitch&Putt baan bestaat uit 18 holes. Deze zijn door iedereen te spelen.

Bij de aanvang krijgt u een korte instructie, waarna u zelfstandig de ronde kunt lopen. U begint dus vrij direct zelf met het spel. 

Pitch&Putt Golf is erg leuk om als activiteit in te zetten bij uw bedrijfs,- of familiefeestjes of om als ontspanning te doen met een kleinere groep. Wij kunnen voor u een gehele BBQ erbij verzorgen. Voor grotere aantallen kunnen wij tot 90 personen kwijt op onze Pitch&Putt baan.

Komt u met een kleine groep dan is er vaak wel ruimte. Belt u dan even of er die dag ook plaats is. Reserveren is altijd aan te raden.

Bij de PItch&Putt baan is ook een Bosgolfbaan aangelegt. Deze is al te spelen vanaf 5 jaar. Deze golf wordt gespeeld met wat zachtere, grotere ballen. Wel met gewone clubs. Hierdoor is de techniek al hetzelfde als in de gewone golf. Deze vorm is wat hilarischer en zeer geschikt voor vrijgezellen,-  en kinderfeestjes.

Wij bieden ook nog de mogelijkheid voor

  • Footgolf
  • Bosfootgolf
  • Boogschieten
  • Buksschieten.

Bekijkt u onze site is voor meer informatie

icon uitgaanicon sport

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken