achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Partyservice & Cateringbedrijf Cor van Oene

U kunt bij Cor van Oene terecht voor alle denkbare soorten catering. Van barbecue tot buffet, de opening van uw bedrijfspand, catering tijdens een evenement,

Al bijna 10 jaar is Cor van Oene inmiddels gevestigd aan de Vlijtweg in ons mooie Wapenveld. Cor van Oene is na bijna 10 jaar dus ook een begrip in onze regio.

Indien gewenst verzorgen wij zelfs de catering bij een uitvaart. Het bedrijf denkt graag met u mee. "In plaats van onmogelijkheden zien wij de uitdagingen", aldus Cor.

Sinds 2011 verzorgt Cor van Oene ook de catering op ‘Vriezes Erfgoed’ in Wapenveld. Een geweldige locatie met tal van mogelijkheden. Informeer geheel vrijblijvend, of kom eens langs om de locatie te bewonderen.

Naast het bovengenoemde beschikt Cor van Oene ook over een eigen tak met verhuurmaterialen. Alle denkbare partyartikelen zijn te huur, van tent tot stoel, van basic tot zeer chique.

Dit is in vogelvlucht de kracht van een uniek en bijzonder cateringbedrijf, en dat in Wapenveld, hier zijn we trots op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over onze vele producten en diensten.

U vindt Cor van Oene aan de Vlijtweg 1B in Wapenveld.
Tel. (038) 447 0090 & www.corvanoene.nl

icon uitgaan

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken