achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Rijs Solutions

Als computerspeciaalzaak in Wapenveld leveren wij nieuwe desktops, laptops, tablets, randapparatuur en accessoires.

Reparatie en installatie thuis, op kantoor of bij ons in de zaak is ook mogelijk.

Jong, dynamisch, enthousiast en bijzonder professioneel. Dat is de beste omschrijving van het team van Rijs Solutions. Wij werken aan toekomstgerichte oplossingen op het gebied van Web, ICT en Design waarmee onze klanten succesvol kunnen werken. Ons doel is om mee te groeien met onze klanten.

Wij helpen bij het ontwikkelen van een logo, huisstijl en website. Wij leveren in samenwerking met regionale drukkerijen het drukwerk en andere reclame-uitingen zoals spandoeken en vlaggen. En wij bieden de ICT oplossingen waarmee onze klanten zorgeloos digitaal aan de slag kunnen. Maatwerk computers, netwerkoplossingen en reparatie van PC's, smartphones, tablets of randapparatuur. Alles onder één dak met één contactpersoon.

In onze winkel in Wapenveld hebben wij bovendien standaard een uitgebreid assortiment netwerkapparatuur, kabels, accessoires voor mobiele apparaten en cartridges op voorraad. Zowel de zakelijke als particuliere klant is bij ons aan het juist adres.

Wij staan voor je klaar!

icon winkelen

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken