achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Boschman Optiek

Brillen< >Wij houden van monturen met klasse. Van illen die iets doen voor een gezicht. Het gezicht moet de il dragen; niet andersom.

Brillen
De juiste bril voegt niet alleen iets toe aan een look en een outfit, maar geeft de drager ook een goed gevoel. U kunt het onze filosofie noemen, onze overtuiging of onze "missie": wij maken graag mooi: met brillen.

Contactlenzen
Contactlenzen aanmeten, controleren en afhalen. Daar kunt u bij ons 6 dagen per week voor terecht. Elke dag is er bij ons een contactlensspecialist aanwezig die u kan helpen. U kunt bij ons vormvaste contactlenzen dragen vanaf € 16.- en zachte contactlenzen vanaf €18.- per maand (Lens Care Plan). Dit is inclusief vloeistof en alle oogzorg die u nodig heeft. Draagt u al lenzen en wilt u een kennismaking met onze winkel. Bel 0578 69 44 00 voor een afspraak.

Heeft u nog nooit lenzen gedragen en wilt u dit proberen bel dan gerust voor een beoordelingsafspraak. U kunt als nieuwe klant altijd lenzen proberen voor €40,- per maand (Lens Care Plan Zacht). Dit is inclusief aanpassingskosten, inzet instructie, tussentijdse controles en contactlensvloeistof. Boschman Optiek levert alle lenzen. Ook nachtlenzen en maatwerk contactlenzen.

Zonnebrillen
In de zomer beschermt een goede zonnebril uw ogen tegen overmatige UV-straling en fel zonlicht. In het voor- en najaar beschermt deze tegen de laagstaande zon. En in de winter is de zonnebril bij sneeuw en tijdens de wintersport onmisbaar.

Tevens is de zonnebril meer en meer verworden tot een mode accessoire. De grote modehuizen en modemerken houden zich steeds actiever bezig met zonnebrillen. Waardoor de diversiteit in zonnebrillen enorm is toegenomen. Tevens kunnen wij bijna alle zonnebrilmonturen ook op sterkte leveren en hierbij passende glazen adviseren, zoals contrastverhogende of polariserende glazen voor op de weg of op het water.

Bovendien zorgen wij voor een goede pasvorm, helemaal op uw gezicht afgestemd. Ook voor advies of service bent u bij ons aan het juiste adres.

icon winkelen

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken