achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Pont Family Holiday Home

Vakantiehuis, recreatiewoning in Zweden, Dalsland, Färgelanda Het Pont Family Hide Out is te huur en van alle gemakken voorzien.

Het Pont Family Hide Out is te huur en van alle gemakken voorzien. Er is een (af-)wasmachine, een Amerikaanse koelkast en een magnetron combi oven. Verder een LCD televisie met USB aansluiting en een basis satelliet pakket (helaas geen Nederlandse zenders). De woning is voorzien van drie dubbel glas voor een zeer goede isolatie in de zomer en in de winter.

Het grote terras is ideaal om de hele dag van de zon te genieten en lekker bruin te worden. Mocht zonnen niet uw ding zijn dan kunt u ook nog lekker vissen bij het meer of anders iets verder weg in verschillende beekjes of in de zee op een half uurtje rijden. Ook leent het gebied zich uitstekend voor uitgebreide wandelingen in de natuur.

De woning beschikt over twee slaapkamers, één is geschikt voor twee volwassenen en de ander heeft een stapelbed voor twee personen. Mocht u nog meer ruimte nodig hebben dan is er ook nog een hoekbank die om te vormen is tot een ruime twee persoons bed.

De badkamer beschikt over een comfortabele douchecabine en de badkamer is voorzien van luxe tegels, wat niet altijd vanzelfsprekend is in dit type huizen in Zweden.

Het huis bevindt zich aan het Holmevattnet meer, ongeveer 17 km ten noorden van Uddevalla stad. De watervoorziening is ecologisch vriendelijk wat wil zeggen dat het kraanwater wordt gefilterd uit het meer en het afvalwater ook weer wordt terug afgevoerd naar het meer via een centraal aangelegd ecologisch filter systeem.

De locatie is ideaal voor diegene die van rust genieten maar toch nog dicht genoeg in de buurt van de bewoonde wereld om uw vakantie te vullen met een ruime verscheidenheid aan uitstapjes. Bezoek ook eens de stad Gothenburg, een uurtje rijden vanaf het vakantiehuis. Ook een bezoek aan één van de vele gezellige vissersdorpjes, zoals Lysekil is zeker de moeite waard. Houdt u van golf? Ga dan lekker golfen in Fargelanda of bezoek het Elanden park in Anneröd. Natuurlijk kunt u ook lekker gaan winkelen in of uit eten gaan in Uddevalla. Wat u ook doet, u zult genieten van de schitterende bos- en waterrijke natuur

Breng voor Engelstalige informatie een bezoek aan / For information in English go to Pont Family Holiday Home website

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
't Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
't Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grês (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier ku'j heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat z'oe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

't Heerder volk daor ku'j op bouwen
't Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied 'e zeijd en 'e meijd
As kind hê'k hier 'e loopen
Wat er ook gebeuren zal
'k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bôvenal (2x).