achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Kinder- of jongerenatelier binnenkort van start!

Van 2019 een (nog) creatiever jaar maken? Meld je dan nog snel aan voor de ateliercursussen van Cultuurplein Noord Veluwe.

Vanaf 24 januari kunnen kinderen en jongeren weer terecht voor een dosis kunst en klieder. Cultuurplein Noord Veluwe organiseert het Kinderatelier voor kinderen van 8 – 12 jaar in Heerde en Epe. Het Jongerenatelier is voor jongeren van 10 – 12 jaar en wordt gegeven in Heerde.

Algemene informatie
In beide plaatsen vindt de proefles voor het Kinderatelier plaats op donderdag 17 januari van 15:30 – 17:00 uur en start de cursus op donderdag 24 januari op hetzelfde tijdstip. De lessen in Epe worden gegeven in Kulturhus EGW, de lessen in Heerde in de Heerd.

De proefles voor het Jongerenatelier vindt plaats op donderdag 17 januari van 17:15 – 18:45 uur en de cursus start op donderdag 24 januari op hetzelfde tijdstip, de lessen worden gegeven in de Heerd.

Zowel de cursus Kinderatelier als het Jongerenatelier bestaan uit 12 lessen. De kosten voor de cursussen bedragen € 82,95. Aanmelden voor de proefles en de cursus is noodzakelijk. Aanmelden kan tot uiterlijk 16 januari 2019 via www.cultuurpleinnoordveluwe.nl