achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Open huis Heidebeek

Op Hemelvaartsdag 5 mei opent Jeugd met een Opdracht haar deuren voor het jaarlijkse Open Huis. Een mooie dag voor ontmoeting en te ervaren wat zending inhoudt.

Thema
Ons thema dit jaar is New Life. We hebben door de Zoon van God, Jezus, nieuw leven ontvangen. Een nieuw leven dat ons vrijheid geeft. Een grote belofte, waarover nog veel meer mensen moeten horen. Ons verlangen is dat deze boodschap bij iedereen bekend wordt.

Programma
Tijdens het Open Huis is er ruimte om elkaar te ontmoeten. Dat kan bijvoorbeeld bij de coffee plaza. Daar zijn de koffie en de thee te krijgen. In de middag wordt een lunch aangeboden. Verder bieden we de mogelijkheid om iets te proeven van het internationale karakter van Jeugd met een Opdracht. Rond het thema New Life wordt onder andere een samenkomst gehouden en er worden verschillende seminars, proeflessen en rondleidingen gegeven. ’s-Middags zal rapper Queen P, uit Enschede,  een aantal van haar nummers ten gehore brengen en haar bijzondere getuigenis met ons delen. Speciaal voor jongeren is er daarnaast een stormbaan en een pannakooi. De kinderen kunnen een leuke tijd beleven bij het kinderprogramma.

In het kort:
Wanneer:        5 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur
Waar:             Mussenkampseweg 32 in Heerde
Meer info:       www.ywamheidebeek.org
Bereikbaar:     heidebeek@ywam.nl of 0578-691534