achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Binnenkort:

Gratis advies en informatie aan ouderen

Vrijwillige ouderenadviseurs komen op verzoek met advies en informatie. bij u thuis

Soms staat u er helemaal alleen voor. U moet allerlei zaken zelf regelen en aanvragen, maar u weet eigenlijk niet waar en hoe u dit moet doen.
Of u weet gewoon niet wat u nu eigenlijk wilt. U weet alleen dat het nu niet goed loopt.
Voorbeelden hiervan kunnen zijn:

  • U hebt last van een afnemende gezondheid en mobiliteit.
  • U woont in een huis dat niet meer past bij de eisen die u stelt aan een prettige woonomgeving (bijvoorbeeld moeite met de trap, de douche of de tuin).
  • U moet rondkomen met een (te) klein pensioen.
  • U weet niet goed hoe u uw tijd moet indelen, omdat u de leuke dingen van vroeger steeds moeilijker kunt realiseren.
  • U merkt dat u steeds minder echte vrienden en kennissen overhoudt, en het steeds lastiger wordt om nieuwe contacten te leggen.

Als u daarover, of over andere zaken eens wilt praten met een Vrijwillige Ouderen Adviseur, dan kunt u contact opnemen. De VOA komt vervolgens bij u thuis en gaat in alle rust samen met u na wat er allemaal nog goed gaat en de dingen waarover u minder tevreden bent. Samen met de VOA kan dan bekeken worden wat u graag anders zou willen, wat er mogelijk is en hoe u dit zou kunnen aanpakken. Wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u contact opnemen met volwassenenwerker Ton Hulsebos, tel. 06-51259370 Hij zorgt er vervolgens voor, dat er een afspraak met u wordt gemaakt door een vrijwillige ouderenadviseur.