achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Epop, PennyLeen en Tanita Tikaram in The Music Box

The Music Box, het wekelijkse muziekprogramma op de donderdagavond van Radio 794 ontvangt de komende weken een aantal bijzondere, muzikale gasten.

Presentator Jan-Egbert Kieskamp ontvangt op 31 maart Iwan Jonker, organisator en programmeur van het fameuze Epop festival. Hij komt praten over de tweede editie van Epop in de kerk, op 9 april in de grote kerk in Epe, met optredens van Sem Sprang, Illuminine en Janne Schra.

Op 7 april een heel bijzonder interview. Kieskamp is er in geslaagd wereldster Tanita Tikaram te strikken voor een interview. Tanita Tikaram scoorde eind jaren tachtig een aantal grote hits als Good Tradition en Only the ones we love, en vooral met het prachtige Twist in my sobriety. Op 4 april geeft zij een optreden in Tivoli Vredenburg in Utrecht, als promotie voor haar onlangs verschenen album Closer to the People. Voorafgaand aan dat concert wordt het interview opgenomen en dus de donderdag daarop uitgezonden.

Op 14 april komt PennyLeen Krebbers in de studio. Al vaker was ze bij The Music Box the gast, en heeft zelfs al eens een eigen programma samengesteld. Haar band PennyLeen, met het fantastische album No Hesitation bestaat niet meer. Samen met verschillende songwriters heeft PennyLeen inmiddels een groot aantal nieuwe liedje gemaakt. Die moeten verschijnen op een album met de titel Still Waters Savage Waves. Om dit te realiseren is er een crowdfunding project opgestart om deze cd te kunnen maken.

The Music Box is elke donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 te beluisteren
Radio 794 - 106,5 FM & 107,8 FM ether - 93,1 FM kabel – www.radio794.nl