achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Epop, PennyLeen en Tanita Tikaram in The Music Box

The Music Box, het wekelijkse muziekprogramma op de donderdagavond van Radio 794 ontvangt de komende weken een aantal bijzondere, muzikale gasten.

Presentator Jan-Egbert Kieskamp ontvangt op 31 maart Iwan Jonker, organisator en programmeur van het fameuze Epop festival. Hij komt praten over de tweede editie van Epop in de kerk, op 9 april in de grote kerk in Epe, met optredens van Sem Sprang, Illuminine en Janne Schra.

Op 7 april een heel bijzonder interview. Kieskamp is er in geslaagd wereldster Tanita Tikaram te strikken voor een interview. Tanita Tikaram scoorde eind jaren tachtig een aantal grote hits als Good Tradition en Only the ones we love, en vooral met het prachtige Twist in my sobriety. Op 4 april geeft zij een optreden in Tivoli Vredenburg in Utrecht, als promotie voor haar onlangs verschenen album Closer to the People. Voorafgaand aan dat concert wordt het interview opgenomen en dus de donderdag daarop uitgezonden.

Op 14 april komt PennyLeen Krebbers in de studio. Al vaker was ze bij The Music Box the gast, en heeft zelfs al eens een eigen programma samengesteld. Haar band PennyLeen, met het fantastische album No Hesitation bestaat niet meer. Samen met verschillende songwriters heeft PennyLeen inmiddels een groot aantal nieuwe liedje gemaakt. Die moeten verschijnen op een album met de titel Still Waters Savage Waves. Om dit te realiseren is er een crowdfunding project opgestart om deze cd te kunnen maken.

The Music Box is elke donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 te beluisteren
Radio 794 - 106,5 FM & 107,8 FM ether - 93,1 FM kabel – www.radio794.nl

Derde seizoen voor de Horecafietsroute
Derde seizoen voor de Horecafietsroute
Horecabedrijven in Hattem, Wapenveld, Veessen en Heerde bieden fietsliefhebbers een Horecafietsroute met een culinaire omlijsting aan. De fietsroute is gratis maar een voucher van € 17,50 biedt de deelnemers koffie met wat lekkers, een lunch met soep en brood en een lekkere daghap bij de vier deelnemende horeca ondernemers.
Zuivelmuseum Erve IJzerman elke zaterdag open
Zuivelmuseum Erve IJzerman elke zaterdag open
Het zuivelmuseum Erve IJzerman 'in wording' is tot en met zaterdag 1 september elke zaterdag geopend voor het publiek. Van 10.00 tot 17.00 uur kan men aan de hand van een wegwijsfolder ronddwalen door de immense boerderij.
WK zeis maaien op de Padd'ndag
WK zeis maaien op de Padd
Op 1 september 2018 wordt, in combinatie met de Padd'ndag, voor de 2e keer het Wapenvelds kampioenschap grasmaaien met de zeis gehouden. Begin augustus wordt alvast een oefenavond gehouden om twijfelaars over de streep te trekken en de ‘spelregels’ uit te leggen
Startmoment Zuivelmuseum Erve IJzerman 'in wording'
Startmoment Zuivelmuseum Erve IJzerman
De stichtingen Erve IJzerman en De Melkmaten stellen vanaf zaterdag 16 juni de boerderij Erve Ijzrman elke zaterdag tot half september van 10.00 tot 17.00 uur open voor het publiek. Dat kan dan de opbouw van het 'zuivelmuseum in wording' op de voet volgen.
Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie
Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie
Meester Dennis staat op 13 juni van 13.00 - 15.00 uur samen met stagiairs en vrijwilligers van jongerencentrum het Honk op de van Meursweide in Heerde met de buikschuifbaan!
Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht
Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht
Gert van de Bospoort brengt zijn bundel Dichter bij de Hoogwatergeul opnieuw uit met fietsroutekaart.