achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Parkeerpas Heerderstrand nu extra voordelig in de voorverkoop

Het hele jaar gratis parkeren bij 20 recreatiegebieden in Nederland, waaronder het Heerderstrand, met de Leisurelands parkeerpas. Geen gedoe met kleingeld, geen wachtrijen voor de betaalautomaat voor een uitrijpas, maar een jaarpas. Nu, in de voorverkoop, extra voordelig waardoor al na 10 bezoekjes rendabel.

Deze parkeerpas is geldig van 1 mei 2016 tot en met 30 april 2017 op 20 recreatiegebieden van Leisurelands, waaronder het Heerderstrand. Tijdens de voorverkoopactie betaalt u slechts € 39,50 voor een parkeerpas.

Ga naar de webshop van leisurelands om deze parkeerpas te kopen. Het voorverkoop voordeel is van kracht tot en met 30 april a.s. De parkeerpas gaat op 1 mei a.s. in, daarom ontvangt u deze pas eind april per post. Bij een bestelling en betaling voor 22 april a.s. via de webshop van Leisurelands hebt u de parkeerpas voor 1 mei in huis. Daarna is de levertijd circa vijf werkdagen.

Deze parkeerpas biedt u gratis parkeren op de onderstaande 20 recreatiegebieden in Nederland

Berendonck
Bussloo
Groene Heuvels
Hambroekplas
Heerderstrand
Hilgelo
IJsseldelta Marina
Kievitsveld
Mookerplas
Nevelhorst
Nijkerk aan Zee
Rhederlaag
Slingeplas
Strand Horst
Strand Nulde
Stroombroek
Surfoever
Hoge Bijssel
Wylerbergmeer
Zandenplas
Zeumeren

Boeiende lezing over Het Vossenbroek
Het Vossenbroek is een heel bijzondere plek, dat bij een nadere beschouwing veel onverwachte zaken herbergt. Een moerassig, nat en laaggelegen stuk grond ten oosten van Epe. Het Vossenbroek wordt door de A50 in twee delen gesneden. Het ligt bovendien binnen de gemeentegrenzen van Epe en is eenvoudig te bereiken. Het kent een lange ontstaansgeschiedenis. Geologie, archeologie en bewoning door boeren, hebben dit intieme stukje landschap een gezicht gegeven, ook de bodem heeft z’n geheimen prijs gegeven. Vooral Fauna en flora hebben hun bijdrage geleverd. Tijdens de lezing dwaalt Bauke Terpstra virtueel door dit unieke natuurlandschap. Datum: 22 maart 2018 Plaats: Kulturhus Epe, Stationsstraat 25, 8161 CP. Epe. Aanvang: 20.00 uur Informatie: Yvonne Zeegers – secretaris@epe-heerde.knnv.nl Toegangsprijs € 3,--. Voor KNNV- en IVN leden gratis.
Basjkierenmonument in volksverhalen Cittaslow
Basjkierenmonument in volksverhalen Cittaslow
Met de plaatsing van het Basjkierenmonument in Veessen, begin dit jaar, kwam een belangrijk stukje geschiedenis weer in de schijnwerpers te staan. Het verhaal van die geschiedenis is nu ook vereeuwigd als één van de volksverhalen van de Cittaslow-gemeenten.
Film 'Wild' laat Veluwe in volle glorie zien
Film
​Wild – dat is de titel van de film die vanaf februari 2018 in de Nederlandse bioscopen draait. ‘Een spannende, ontroerende en ook grappige familiefilm die de Veluwe in haar volle glorie op het grote doek laat zien’, aldus de maker Luc Enting uit Ede.
Cadeau Inez Pijnenburg wijst weg naar Cittaslow
Cadeau Inez Pijnenburg wijst weg naar Cittaslow
Oud-burgemeester Inez Pijnenburg heeft, geholpen door haar opvolger Fred de Graaf, haar afscheidscadeau onthuld: een wegwijzer naar de overige Cittaslowgemeenten in Nederland.