achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Parkeerpas Heerderstrand nu extra voordelig in de voorverkoop

Het hele jaar gratis parkeren bij 20 recreatiegebieden in Nederland, waaronder het Heerderstrand, met de Leisurelands parkeerpas. Geen gedoe met kleingeld, geen wachtrijen voor de betaalautomaat voor een uitrijpas, maar een jaarpas. Nu, in de voorverkoop, extra voordelig waardoor al na 10 bezoekjes rendabel.

Deze parkeerpas is geldig van 1 mei 2016 tot en met 30 april 2017 op 20 recreatiegebieden van Leisurelands, waaronder het Heerderstrand. Tijdens de voorverkoopactie betaalt u slechts € 39,50 voor een parkeerpas.

Ga naar de webshop van leisurelands om deze parkeerpas te kopen. Het voorverkoop voordeel is van kracht tot en met 30 april a.s. De parkeerpas gaat op 1 mei a.s. in, daarom ontvangt u deze pas eind april per post. Bij een bestelling en betaling voor 22 april a.s. via de webshop van Leisurelands hebt u de parkeerpas voor 1 mei in huis. Daarna is de levertijd circa vijf werkdagen.

Deze parkeerpas biedt u gratis parkeren op de onderstaande 20 recreatiegebieden in Nederland

Berendonck
Bussloo
Groene Heuvels
Hambroekplas
Heerderstrand
Hilgelo
IJsseldelta Marina
Kievitsveld
Mookerplas
Nevelhorst
Nijkerk aan Zee
Rhederlaag
Slingeplas
Strand Horst
Strand Nulde
Stroombroek
Surfoever
Hoge Bijssel
Wylerbergmeer
Zandenplas
Zeumeren

Derde seizoen voor de Horecafietsroute
Derde seizoen voor de Horecafietsroute
Horecabedrijven in Hattem, Wapenveld, Veessen en Heerde bieden fietsliefhebbers een Horecafietsroute met een culinaire omlijsting aan. De fietsroute is gratis maar een voucher van € 17,50 biedt de deelnemers koffie met wat lekkers, een lunch met soep en brood en een lekkere daghap bij de vier deelnemende horeca ondernemers.
Zuivelmuseum Erve IJzerman elke zaterdag open
Zuivelmuseum Erve IJzerman elke zaterdag open
Het zuivelmuseum Erve IJzerman 'in wording' is tot en met zaterdag 1 september elke zaterdag geopend voor het publiek. Van 10.00 tot 17.00 uur kan men aan de hand van een wegwijsfolder ronddwalen door de immense boerderij.
WK zeis maaien op de Padd'ndag
WK zeis maaien op de Padd
Op 1 september 2018 wordt, in combinatie met de Padd'ndag, voor de 2e keer het Wapenvelds kampioenschap grasmaaien met de zeis gehouden. Begin augustus wordt alvast een oefenavond gehouden om twijfelaars over de streep te trekken en de ‘spelregels’ uit te leggen
Startmoment Zuivelmuseum Erve IJzerman 'in wording'
Startmoment Zuivelmuseum Erve IJzerman
De stichtingen Erve IJzerman en De Melkmaten stellen vanaf zaterdag 16 juni de boerderij Erve Ijzrman elke zaterdag tot half september van 10.00 tot 17.00 uur open voor het publiek. Dat kan dan de opbouw van het 'zuivelmuseum in wording' op de voet volgen.
Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie
Buikschuifbaan tijdens nationale Buitenspeeldag en zomervakantie
Meester Dennis staat op 13 juni van 13.00 - 15.00 uur samen met stagiairs en vrijwilligers van jongerencentrum het Honk op de van Meursweide in Heerde met de buikschuifbaan!
Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht
Succesvolle gedichtenbundel Hoogwatergeul opnieuw uitgebracht
Gert van de Bospoort brengt zijn bundel Dichter bij de Hoogwatergeul opnieuw uit met fietsroutekaart.