achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Taxatiedag, kijkdag en veiling in Hof van Cramer.

Wapenveld- Op dinsdag 5 april zal in de Hof van Cramer aan de Putterweg 2a te Wapenveld een taxatiedag worden gehouden van kunst en antiek.

Taxateur Jaap Bonhof zal die dag aanwezig zijn om de aangebrachte goederen naar waarde en herkomst te schatten. De taxatiedag wordt gehouden ’s middags van 14.00 uur tot 17.00 uur en ’s avonds van 19.00 uur tot 21.00 uur. Voor deze taxatie wordt een kleine bijdrage gevraagd welke zal worden aangewend voor het welzijnswerk in de Hof van Cramer en de jongste adoptiezoon van Bonhof.

De mogelijkheid bestaat, dat aangeboden goederen kunnen worden ingebracht om geveild te worden. Men kan ook zaken inbrengen zonder deze te laten taxeren. Deze veiling vindt zaterdag 9 april plaats in de middag vanaf 14.00 uur. Op deze veiling worden naast schilderijen veel divers antiek aangeboden. Men hoopt ook een aantal sieraden en horloges te mogen begroeten. Uniek is een fraaie collectie moderne glaskunst uit het Zweedse Kosta Boda dat onder de hamer komt. Een beknopte catalogus van de aangeboden kavels zal beschikbaar zijn. De veilingcourtage wordt ook voor de genoemde doelen aangewend.

Voorafgaand aan de veiling bestaat de mogelijkheid de kavels te bekijken op vrijdag 8 april ’s middags tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Ook op vrijdagavond vanaf 19.00 uur kan men kijken alsmede een uur voor aanvang van de veiling.

Na een succesvolle veiling in oktober vorig jaar ligt het in de bedoeling ieder half jaar zo’n gebeurtenis op deze plaats te houden.