achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Paasjubel 2019

Paasjubel 1e Paasdag Dorpsplein Heerde

Ook dit jaar organiseert het Interkerkelijk Platform Heerde in de vroege ochtend van de 1e Paasdag (21 april 2019) de Paasjubel. Hierbij is traditioneel veel aandacht voor het zingen van bekende Paasliederen onder muzikale begeleiding.

Ds. Zomer van de Evangelische gemeente Immanuël in Heerde is bereid gevonden de verbindende teksten uit te spreken en daarnaast een korte meditatie te verzorgen. Muzikale begeleiding wordt verzorgd door de bekende zanger Zwier van der Weerd. Mogelijk wordt er aanvullend ook nog een instrumentengroepje geformeerd.

Plaats van handeling is het Dorpsplein in het centrum van Heerde.

Aanvang 8:15 uur en einde uiterlijk om 9:00 uur. Een liturgie met daarop alle liederen wordt uitgedeeld. Op deze liturgie staan ook de aanvangstijden van de diensten in de diverse kerken vermeld.

Het is inmiddels traditie dat de Paasjubel ongeacht de weersomstandigheden doorgaat.

En……er is koffie en thee. Welkom!

 

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken