achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Talentspreker/ burnout coach Luk Dewulf

Dewulf is bekend als inspirator van onderwijs, bedrijfsleven en organisaties, om het talentgericht denken te integreren in het personeelsbeleid.

Hierbij nodig ik je van harte uit voor een lezing van talentenfluisteraar/burnout coach/strategisch adviseur Luk Dewulf op woensdagmiddag 3 april van 14 tot 16 uur in De Heerd in Heerde. Dewulf is bekend als inspirator van onderwijs, bedrijfsleven en organisaties, om het talentgericht denken te integreren in het personeelsbeleid.

Cultuurplein Noord Veluwe heeft gastspreker Luk Dewulf, bekend van o.a. TEDx, uitgenodigd om die middag te spreken over talent. Wat is talent nu eigenlijk?  Hoe kun je talent al op jonge leeftijd ontdekken en herkennen? Hij gaat in op de vraag hoe je als werkgever, ouder of leraar een context kunt creëren waarin elk talent zich gezien en uitgedaagd voelt.

Locatie en prijs
De lezing vindt plaats in de theaterzaal van de Heerd in Heerde en wordt om 14.15 uur geopend door Rinette van der Vliet, directeur/bestuurder van Cultuurplein Noord Veluwe.  Van 14.30-16.00 zal Luk Dewulf  u meenemen in zijn boeiende relaas over talentontwikkeling. Om 16.00 is afsluiting met borrel in de foyer.
Kaarten zijn € 12,50 p.p., en zijn uitsluitend te bestellen via https://www.dorpshuisheerde.nl/theateragenda.php. De prijs is inclusief 1 consumptie op vertoon van het entreebewijs. Reserveert u snel, want Dewulf is een graag geziene gast!

Over de lezing
Door te doen waar je goed in bent, laad je niet alleen voortdurend je batterijen op, het bezorgt je ook een positief zelfbeeld, meer veerkracht en zelfvertrouwen. Daarnaast vertelt Luk Dewulf over de skills die nodig zijn om meer uit talent te halen. Wat kan je doen met datgene waar iemand echt niet goed in is? In dit rijk geïllustreerde verhaal gaat Dewulf in op het belang van talenten bij iedereen. Hij toont hierbij aan hoe invloedrijk de ontwikkeling ervan is voor je toekomst en geluk. Wat daarbij de rol is van ouders, leraren en de school, de werkgever?

Als je wil werken aan talent van de mensen waar je dagelijks mee werkt is het van belang ook je eigen talenten te herkennen. Hoe ontdek je je eigen talent? Hoe ontwikkel je het? Welke vaardigheden kan je leren om meer uit je talent te halen? Wat doe je met die dingen waar je echt niet goed in bent? Hoe neem je verantwoordelijkheid voor je resultaten door vooral jezelf te blijven? Luk Dewulf brengt een boeiend verhaal met veel concrete voorbeelden en illustraties. Je krijgt concrete inzichten die je helpen om in gesprek te gaan met collega's en medewerkers over hun talenten. En hoe je vanuit die talenten nog betere resultaten kunt halen. Op een manier dat zowel je organisatie als je medewerkers er op lange termijn veel beter van worden. Een onmisbaar verhaal voor ouders, docenten, medewerkers, professionals en organisaties die op zoek zijn naar concrete handvatten voor een succesvolle en talent gerichte organisatie.

Nieuwsgierig geworden?  https://www.kiezenvoortalent.be/

 

p.s. Uiteraard wordt het op prijs gesteld als je dit bericht op Wij zijn Heerde doorstuurt binnen je organisatie of netwerk! ;-)

Heerder Volkslied

Heerde is het mooiste plekkien
In ons boeren vaderland
Ginds de Iesel met zien weerden
Daor weer bosch en heuvelrand
t Is een lus, die bonte kleuren
Noord of Zuud, ja Oost of Wes
t Is een prachtig Veluwsch landschap
Deur zien bomen, veld en grs (2x)

Hier woon ie ech bie de boeren
Met heur varkens en heur koe
Hier kuj heerlijk buten woonen
Zonder al dat stadsche gedoe
Heerde blief maar fijn bie 't olde
Pas op dat zoe niet verleid
In dat mooie Heerder landschap
Past geen stadsche deftigheid (2x)

t Heerder volk daor kuj op bouwen
t Is een volk vol warkzaamheid
Want de goed bewarkte akker
Word op tied e zeijd en e meijd
As kind hk hier e loopen
Wat er ook gebeuren zal
k Blieve trouw an disse woorden
Heerde, Heerde bvenal (2x).

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken