achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Amnesty Collecte 11-16 maart

Van 11 tot 16 maart wordt er in de gemeente Heerde gecollecteerd voor Amnesty International, de organisatie die opkomt voor mensenrechten wereldwijd.

U kent ze misschien wel, de reclamespotjes van Amnesty International voor de landelijke collecte: “Staat u net onder de douche, wordt er aan de voordeur gebeld door een collectant van Amnesty International….. Maar u moet maar zo denken, er zijn mensen die zich helemaal niet kunnen douchen omdat ze gemarteld worden in landen waar ze het met de mensenrechten niet zo nauw nemen. “

De opbrengst van de jaarlijkse collecte maakt ons werk mede mogelijk. Dat werk doen we onpartijdig en onafhankelijk. Daarom nemen we voor onze onderzoeken en acties geen geld aan van de overheid of van politieke en religieuze groeperingen. Dan kunnen we altijd en overal zeggen wat we willen. Tegen welke autoriteit of machthebber dan ook. Zo bewaken we onze geloofwaardigheid.

Ons werk wordt voornamelijk gefinancierd door onze leden en donateurs. En de jaarlijkse collecte dus. Daarom zijn we onze collectanten altijd heel dankbaar voor hun inzet.

Ook dit jaar komen we weer bij u langs, in de week van 11 tot 16 maart. We hopen dat u de collectant niet in de kou laat staan.

Voor informatie kunt u op de website van Amnesty kijken. Wilt u meer informatie over de plaatselijke Amnesty werkgroep, dan kunt u mailen naar amnestyheerde@gmail.com. 

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken